De XLA van Splitbrain

Alles voor de gebruikservaring!

De beste gebruikservaring

De beste gebruikservaring

XLA staat voor eXperience Level Agreement en draait om uw gebruikservaring: altijd direct toegang tot uw apps en data, waar ze ook staan. In het datacenter van Splitbrain, bij de leverancier of bij u op locatie.

Altijd beschikbaar

Altijd beschikbaar

Op basis van de beschikbaarheid van het platform stellen we een contract op. Bij onze XLA kijken we niet naar het percentage uptime, maar of u toegang heeft tot uw applicaties en data wanneer u het nodig heeft.

XLA

Resources optimaal inzetten

Door uw apps en data naar de edge te brengen, heeft u minder last van latency en besparen we bandbreedte. Zo maken we het meest efficiënt gebruik van de beschikbare resources.

Wat is een XLA?

XLA is een krachtige nieuwe toevoeging aan de traditionele Service Level Agreement (SLA) en bouwt voort op dit concept door menselijk sentiment te meten. Binnen de alsmaar groeiende ecosystemen die samen verantwoordelijk zijn voor de levering van IT-producten en -diensten wordt een goede samenwerking steeds belangrijker. Door de toenemende complexiteit en veranderende eisen aan een IT-omgeving moeten we focussen op wat er echt toe doet: de beleving.

Waarom wij kiezen voor XLA

Bij Splitbrain geloven we in XLA omdat we ervoor zorgen dat er binnen uw IT-infrastructuur altijd genoeg mogelijkheden zijn om uw applicaties en data te blijven benaderen. Uw resourcegebruik zal tijdens kantooruren bijvoorbeeld veel hoger liggen dan midden in de nacht. Samen zorgen we ervoor dat we uw resources zo efficiënt mogelijk inzetten. En zijn ze niet beschikbaar wanneer u ze nodig heeft, komt Splitbrain direct in actie. Zo garanderen we u dat uw bedrijfsprocessen nooit stil komen te liggen!

GET IN TOUCH

TELEFOONNUMMER
085-3013851
E-MAILADRES
info@splitbrain.com
CONTACT