MANAGED CLOUD

Cloud komt samen met Splitbrain.

In een wereld waarin alles draait om cloud, is het moeilijk om een oplossing te kiezen die het beste past bij uw organisatie. Wij vinden dat bij een goede cloudomgeving geen concessies horen. Daarom ontwikkelden wij ons unieke cloud-to-edge model, dat het beste van datacenter en cloud in één oplossing samenbrengt.

Door belangrijke functionaliteiten vanuit de cloud naar de edge te brengen, combineren wij alle voordelen van cloud en on-prem. Zo elimineert Splitbrain knelpunten als datasoevereiniteit en latency en brengt het governance- en compliancy-functionaliteiten vanuit de cloud naar uw eigen omgeving.

Wat is managed cloud?

Managed cloud is dé unieke oplossing van Splitbrain die cloud en on-prem combineert. The best of both worlds, bedoeld voor organisaties die wel naar de cloud willen, maar ook over een on-premises-omgeving willen of moeten beschikken. Bijvoorbeeld, vanwege securityredenen of door lokale wetgeving.

Uw organisatie heeft een toekomstbestendige oplossing nodig. Een oplossing die u helpt te innoveren en tegelijkertijd de specifieke IT-behoeftes van uw organisatie nooit uit het oog verliest.

Splitbrain combineert innovatieve cloudservices als Microsoft Azure, Azure Stack HCI, AKS en Windows Virtual Desktop en plaatst deze op een infrastructuur welke door Splitbrain lokaal gemanaged wordt. Op die manier ontstaat een krachtig en stabiel platform voor organisaties die klaar zijn voor een next-level IT-omgeving. Zo kunt u zich bezighouden met uw business en Splitbrain regelt de rest.

Infrastructure-as-a-Service

IaaS is een clouddienst die de volledige IT-infrastructuur virtueel aanbiedt. De hele IT-omgeving, inclusief servers en netwerkapparatuur is in het beheer van Splitbrain. De desktopomgeving wordt geheel vanuit de cloud geleverd. U betaalt vervolgens alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Volledig schaalbaar, veilig en virtueel.

Platform-as-a-Service

Met PaaS biedt Splitbrain u een platform waarmee u eenvoudig applicaties ontwikkelt, uitvoert en beheert, zonder de vervelende bijkomstigheid van het implementeren, configureren en beheren van een IT-infrastructuur. Dit zorgt voor een effectiever en veel eenvoudiger beheer van uw applicaties.

Software-as-a-Service

SaaS is de applicatielaag van cloud computing met IaaS en PaaS als onderliggende lagen. Software wordt als een onlinedienst aangeboden, waarbij Splitbrain verantwoordelijk is voor de installatie, het onderhoud en het beheer. Uw gebruikers benaderen de applicatie simpelweg in de webbrowser. Met één versie voor alle gebruikers, makkelijk schaalbaar en automatische updates.

Desktop-as-a-Service

Splitbrain biedt Windows Virtual Desktop aan als service die draait op Microsoft Azure. Met WVD hebben gebruikers overal en altijd toegang tot hun persoonlijke desktopomgeving, inclusief alle bestanden en software. WVD heeft de bekende Windows 10-gebruikerservaring, is beschikbaar voor Windows, macOS, Android, iOS en alle webbrowsers.

GET IN TOUCH

TELEFOONNUMMER
085-3013851
E-MAILADRES
info@splitbrain.com
CONTACT