Consultancy

Consultancy

Soms willen we allemaal wel eens dat er een extra paar ogen met je meekijkt, gewoon om zeker te weten dat je de beste stappen neemt voor de IT-omgeving. Zou het niet handig zijn als je zo’n expert kan bellen wanneer je hem nodig hebt? Onze Splitbrain-consultants bieden uitkomst bij allerlei problemen, van on-premises-systemen tot cloud-infrastructuur. Als hybrid cloud-specialist hebben wij de tools in huis om organisaties te helpen met al hun IT-vraagstukken.

Meer weten over de Microsoft-technologieën die Splitbrain inzet voor de beste hybride cloudomgeving?


Healthchecks

Om uw bedrijfscontinuïteit te kunnen garanderen, is het belangrijk om uw infrastructuur regelmatig te controleren. Met de healthcheck van Splitbrain controleren onze specialisten de infrastructuur op de nieuwste best practices.
Op basis van hun bevindingen stellen we een rapport op met duidelijke aanbevelingen en actiepunten.

Cluster Updates

Regelmatige updates houden uw IT-infrastructuur veilig en betrouwbaar. Splitbrain levert deze updates met Managed Operations. Wij testen de updates eerst uitgebreid op onze eigen testomgevingen, voordat we ze vrijgeven voor installatie. Zo bent u direct geholpen met een stabiele update!

Projecten

Projecten

Wanneer u plannen maakt om het datacenter te vernieuwen of juist overweegt om (gedeeltelijk) naar de cloud te migreren, is het fijn als een expert met u meekijkt. Splitbrain kan u daarbij helpen. We hebben over de jaren heen tientallen van deze projecten begeleid. Daardoor kennen we de valkuilen en kunnen we een soepele overgang garanderen.

De eerste en belangrijkste stap in het proces is het inventariseren van de huidige situatie en uw IT-eisen. Op basis van deze wensen en behoeften stippelen we een roadmap uit om samen tot het gewenste eindresultaat te komen. Laat onze experts u helpen om onverwachte verrassingen te voorkomen.

GET IN TOUCH

TELEFOONNUMMER
085-3013851
E-MAILADRES
info@splitbrain.com
CONTACT