Cloud Native Platform

Het Cloud Native Platform van Splitbrain: de ultieme oplossing voor organisaties die een innovatief en future-proof hybride cloudomgeving willen. Met het Cloud Native Platform heeft u Microsoft Azure op eigen locatie, gemanaged door de specialisten van Splitbrain. Het bestaat uit vier lagen die naadloos met elkaar samenwerken.

Dit is cloud native platform

Managed by splitbrain

Het Cloud Native Platform wordt volledig beheerd door de experts van Splitbrain. Wij monitoren de omgeving 24/7, voeren hardware- en software-updates voor u uit en zijn altijd bereikbaar voor support. Kortom: u heeft de regie, maar niet de zorgen!

Azure stack HCI

Met Azure Stack HCI heeft u Microsoft Azure op eigen locatie: een besturingssysteem met een hypergeconvergeerde infrastructuur (HCI) dat als Azure-service wordt geleverd, en bovendien gemakkelijk te integreren in uw huidige infrastructuur.

 • Billing via CSP subscriptie
 • Schaalbaarheid
 • Makkelijk bestaande infrastructuur migreren
 • Mogelijkheid tot IaaS- en PaaS- diensten

Hardware

Voor de hardwarelaag van het Cloud Native Platform werken wij samen met onze vertrouwde technologiepartners. Daarnaast hebben we een directe integratie met de supportstructuur van Microsoft, waardoor we de beste infrastructuur kunnen garanderen.

 • Integratie met support van Microsoft
 • Wereldwijde voorloper op HCI technologie
 • Beste ontwerp en infrastructuur voor digitale transformatie

Locatie

Met het Cloud Native Platform slaan we uw data niet op bij een public cloud-provider zoals Microsoft, maar in de Edge.

Bijvoorbeeld in het datacenter van Splitbrain, of gewoon in uw eigen serverruimte.

De cloud is immers een model, geen fysieke locatie.

Zo helpt het Cloud Native Platform uw organisatie verder

Het Cloud Native Platform van Splitbrain is de perfecte oplossing voor organisaties die een innovatief en future-proof hybride cloudomgeving willen. De voordelen:

 • Altijd up-to-date
 • Altijd veilig
 • Hogere productiviteit
 • Eenvoudiger beheer
Disaster Recovery
Toekomstbestendigheid
Public cloud geen optie
Legacy applicatie landschap
Hoge kosten

De technische features van het cloud native platform

Op het Cloud Native Platform van Splitbrain kunnen we de IaaS- en PaaS-diensten van Microsoft Azure lokaal inzetten op uw eigen IT-omgeving. Azure Stack HCI is een besturingssysteem met een hypergeconvergeerde infrastructuur (HCI) die als Azure-service wordt geleverd: een stuk MS Azure op eigen locatie. Het is simpel te integreren in uw huidige infrastructuur: cloud komt samen met Splitbrain.

On premises platform

On-premises platform

Met een Cloud Native Platform op eigen locatie houdt u de regie over waar uw data wordt opgeslagen en hoe het wordt beveiligd.

DEV-OPS integratie

DevOps-integratie

Al uw favoriete DevOps-tools zijn naadloos geïntegreerd in Microsoft Azure: gebruik en deploy ze direct naar het Cloud Native Platform.

Home cloud native platform

Cloud Governance

We stellen regels en policies in zodat uw data beter beveiligd is en de risico’s beheersbaar blijven, zonder innovatiekracht te verliezen.

Azure Site Recovery

Azure Site Recovery

CNP biedt een complete oplossing voor back-up en herstel na incidenten die eenvoudig, veilig en schaalbaar is.

Met een XLA-overeenkomst zorgen we voor de perfecte gebruikerservaring

eXperience Level Agreement (XLA) draait om de gebruikservaring van de eindgebruiker: op basis van de beschikbaarheid van het platform stellen we een contract op. We kijken daarbij niet naar het percentage uptime, maar of u toegang heeft tot uw applicaties en data wanneer u dat nodig heeft.

Meer weten over XLA

Meer weten? Plan uw afspraak in!

TELEFOONNUMMER
085-3013851
E-MAILADRES
info@splitbrain.com
Plan afspraak CONTACT

Gerelateerde blogs

Veel organisaties zien de nieuwe door Broadcom geïntroduceerde strategie voor VMware met lede ogen tegemoet. Of het nu de degradatie van VMware’s innovatiekracht is, het…

3 april 2024

  This post gives a quick summary on the similarities and differences of the terms SysAdmins, DevOps, Platform engineering and after that it dives deeper…

29 december 2023

  Windows Update causes BSOD on Failover with Azure Site Recovery   Are you using Azure Site Recovery (ASR) and Windows Server 2019 VM’s? There…

24 augustus 2021