Azure Stack HCI

Flexibele HCI, geleverd als een hybride Azure-service

Azure Stack HCI: het hyper-converged infrastructure OS van Microsoft dat wordt geleverd als Azure-service. Zo combineer je de voordelen van cloud en on-prem voor jouw organisatie. Altijd veilig en up-to-date!

Voordelen van Azure Stack HCI

Met Azure Stack HCI heb je Microsoft Azure op eigen locatie: een besturingssysteem met een hyperconverged infrastructuur (HCI) dat als Azure-service wordt geleverd, en bovendien gemakkelijk te integreren in je huidige infrastructuur.

De voordelen voor jouw organisatie:

  • Altijd veilig
  • Eenvoudiger beheer
  • Altijd up-to-date
  • Makkelijk op- en afschalen
  • Hogere productiviteit

Cloud Native Platform: uw volledig gemanagede future-proof Azure Stack HCI-omgeving

Azure Stack HCI combineert de voordelen van cloud en on-prem op je hybride omgeving. Splitbrain neemt met Cloud Native Platform ook alle andere zorgen weg: volledig gemanaged, innovatief en klaar voor de toekomst!

Azure Services op Azure Stack HCI

Azure stack hci App Services

Azure App Service

Met Azure App Service krijg je een volledig cloudplatform voor het ontwikkelen van web apps: een stuk makkelijker en sneller!

Azure stack hci Identity Governance

Azure Governance

Stel je standaarden voor governance in en evalueer compliance organisatiebreed met het overzichtelijke dashboard van Azure Policy.

Azure stack hci Azure SQL

Azure SQL

Beheer clouddatabases met de Azure SQL- en PostgreSQL-familie, en gebruik het om sneller te innoveren binnen je organisatie.

Azure stack hci Logic apps

Azure Logic Apps

Azure Logic Apps helpt je bij het automatiseren van workflows voor apps, data en services, zoals het instellen van notificaties.

Azure stack hci Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop

Voor een veilige en schaalbare remote desktop met alle voordelen van on-prem is Azure Virtual Desktop de juiste oplossing.

Azure stack hci IoT hub

Azure IoT Edge

Met Azure IoT Edge kun je je on-prem datasilo’s uitschakelen en cloud-native workloads makkelijk remote uitrollen en managen.

Azure stack hci Funcion apps

Azure Functions

Azure Functions zorgen ervoor dat je webapplicaties gemakkelijk kunt uitrollen op een infrastructuur die altijd up-to-date is.

Azure stack hci Azure Kubernetes Service

Azure Kubernetes Services

Als je cloud-native-applicaties wil ontwikkelen en Kubernetes-clusters wil gebruiken, is AKS de beste en snelste manier.

Test en experimenteer

In de praktijk zien wat de voordelen van Azure Stack HCI zijn voor jouw organisatie?

GET IN TOUCH

TELEFOONNUMMER
085-3013851
E-MAILADRES
info@splitbrain.com
CONTACT