Azure Virtual Desktop

De veilige en schaalbare remote desktop in Azure

Met Azure Virtual Desktop heeft jouw organisatie een veilige en schaalbare remote desktop-oplossing  met alle voordelen van on-prem.

Waarom AVD op Azure Stack HCI?

Azure Virtual Desktop werd in 2019 door Microsoft geïntroduceerd als dé krachtige desktopoplossing die wordt geleverd uit de cloud. Met AVD creëer je een volledige virtualisatie-omgeving binnen Azure: de ideale manier om kosten en overhead te verkleinen door het faciliteren van multisession-resources. Een virtuele werkplek is niet meer weg te denken uit een moderne IT-infrastructuur, en Azure Virtual Desktop is de ideale oplossing voor elke eindgebruiker op het gebied van security en gemak.

De combinatie met de on-prem-voordelen van Azure Stack HCI lost een aantal veelvoorkomende uitdagingen voor eindgebruikers op, zoals latency, GPU en multisession-support.

Lees de voordelen in onze blog

Maak het beheer van AVD nog makkelijker

Voor een nog eenvoudiger en veiliger beheer van Azure Virtual Desktop gebruik je Cloud Native Platform: de innovatieve en future-proof hybride cloudomgeving van Splitbrain

Waarom AVD op Azure Stack HCI

On premises platform

Latency

Als je een verbinding met lage latency nodig hebt, biedt Azure Stack HCI uitkomst door de session host te draaien waar je wil.

Security Center

Security

AVD heeft veel van de ingebouwde securityfeatures waar Microsoft om bekend staat, zoals Reverse Connect en ook MFA.

Azure Site Recovery

Graphics processing unit

Azure Stack HCI ondersteunt GPU Partitioning, dat het mogelijk maakt om één GPU-kaart te verdelen over meerdere session hosts.

Azure Percept op Azure Stack HCI

Datasoevereiniteit

Als je AVD draait op Azure Stack HCI heb je alle voordelen van cloud governance, maar staat je data waar jij wil. Een win-win-scenario.

VM Deployment vanuit Azure

Central management

Het beheer van AVD gebeurt vanuit de vertrouwde interface in Azure. Eén plek om session hosts te beheren, waar deze ook draaien.

ARM Template- en DevOps-integratie

Multisession-support op W10/11

Deze editie van Windows maakt het mogelijk om meerdere interactieve sessies tegelijk te draaien: een kostenefficiënte oplossing.

Test en experimenteer hier

Zien hoe AVD en belangrijke features zoals multisession-support in de praktijk werken voor jouw organisatie?

GET IN TOUCH

TELEFOONNUMMER
085-3013851
E-MAILADRES
info@splitbrain.com
CONTACT