SplitBrain

WIJ ZIJN SPLITBRAIN

Het team van Splitbrain bestaat uit perfectionisten: ware experts in hun vakgebied. Door op een innovatieve manier gebruik te maken van Microsoft-technologieën, begeleidt Splitbrain organisaties in hun digitale transformatie.

In een wereld waarin alles draait om de cloud, is het moeilijk om een oplossing te kiezen die het beste past bij uw organisatie. Wij vinden dat bij een goede cloudomgeving geen concessies horen. Daarom ontwikkelden wij ons unieke cloud-to-edge model. Dit model brengt het beste van datacenter en de cloud in één complete oplossing samen.

We maken dagelijks mee dat maar weinig organisaties echt klaar zijn voor een volledige transitie naar de public cloud. Splitbrain gelooft in de hybrid cloud. Door belangrijke functionaliteiten vanuit de cloud naar de edge te brengen, combineren wij alle voordelen van cloud en on-prem. Zo elimineert Splitbrain knelpunten als datasoevereiniteit en latency, en brengt het governance- en compliancy-functionaliteiten vanuit de cloud naar uw eigen omgeving. Door gebruik te maken van innoverende cloud oplossingen zoals Azure, Azure Stack HCI en Azure Arc helpen wij organisaties vooruit in het ingewikelde landschap van cloud oplossingen.

Het team van Splitbrain is als geen ander bekend met de mogelijkheden van on-premises en cloud en hebben een uitstekend inzicht in de do’s en dont’s. Ze gebruiken hun kennis, expertise en passie om organisaties van het begin tot het eind te ondersteunen. Door een inventarisatie van uw IT-omgeving, het opstellen van een roadmap naar implementatie en door volledig management van de IT-oplossing.

Wie zijn we

SPLITBRAIN

#

Darryl van der Peijl

CTO Splitbrain

Darryl is CTO van Splitbrain en heeft een sterke focus op Microsoft-producten, cloudoplossingen en DevOps. Hij is dan ook al 6 jaar op rij uitverkozen tot Microsoft MVP, en specialiseert zich in technologieën zoals Azure Stack HCI, Azure Stack Hub, Hyper-V and Microsoft Azure.

Daarnaast schrijft Darryl artikelen op LinkedIn en zijn eigen blog, is hij actief op Twitter, schrijft hij tools en is hij regelmatig te gast als spreker op events.

#

Pascal Slijkerman

Hybrid Cloud Consultant

Pascal is Hybrid Cloud Consultant bij Splitbrain en werkt al meer dan 20 jaar in de IT. Zijn expertise zit hoofdzakelijk in infrastructuur, en hij houdt zich bezig met producten als Windows Server, Hyper-V, System Center, Fabric, Azure, Azure Stack Hub, Azure Stack HCI, Azure Pack, Storage Spaces Direct, ADFS, Active Directory en meer.

Verder publiceert Pascal artikelen op zijn blog The TeQnician en is hij actief op Twitter.